by BOKEHBOKEH VideoGraphy

Loading...

Friday, 20 April 2012

Sesi terapi elektrostatik AKA 'karen' badan

Salam.
CH sebenarnya memang takde hati & niat untuk membuat atau mengujinya.  Tapi gara-gara mak CH yang menjadi regular customer, maka CH pon ikut sama.  Mula-mula jadi peneman.  Last-last CH sendiri buat terapi elektrostatik.

Nama ni memang cukup sinonim dengan perkhidmatan mesin terapi elektrostatik.  Selalunya CH tengok iklan dalam suratkhabar je,  so harini, CH nak share pengalaman mengenainya....
Setiap daerah dalam negeri, mempunyai satu cawangannya.  Kalau ikutkan mesin elektrostatik ni harga 
RM 10 000.  Tapi kerana produk ini memikirkan  tak semua orang mampu milik, maka dia adakan sesi terapi berharga RM5 per jam.  Tapi sebenarnya mengikut kawasan. Ada yang RM8 per jam.. Tapi nak tau tk apa yang CH rasa?

 mak semangat sungguh

 cari-cari tak jumpa... akhirnya....

cawangan Kulai , di dalam Mydin tingkat 1

 inilah Mesin Elektrostatik tu...




Gambar di bawah ni, kerusi yang diletakkan dan pelanggan bebas untuk duduk.  


Ada wayar kan?
Nak tau tak?.  Semasa pelanggan sedang menjalani terapi, mereka tidak dibenarkan bersentuhan dengan yang lain, takut macam kena renjatan.  Sebab, semasa menjalani terapi, badan semua mempunyai ion-ion negatif & positifnya.

Antara yang dilarang menjalani terapi-
  • Memakai jam, gelang,cincin
  • Bersentuhan semasa menjalani terapi
  • Wanita yang baru hamil.
  • Wanita hamil
  • Pelanggan yang berpenyakit kanser takut kalau kanser itu merebak


Selamat Mencuba!!!

No comments:

Post a Comment

Nuffnang Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...